Main-joen rannalla

Yopaikka loytyi Haus der Jugendista, retkeilymajasta joen rannalla. Illalla kavimme kaupungilla syomassa ja kuvailemassa pilvenpiirtajia. Sitten hotellille kerailemaan voimia seuraavaa paivaa varten.

Seuraavana paivana suuntasimme Kasvitieteelliseen puutarhaan. Nahtavaa oli paljon, kaikenlaisia jannia kasveja.

Puutarhassa vierahti tovi jos toinenkin ja kiertelyn jalkeen suuntasimme toiselle hotellille, minka olimme varanneet jo kotona ollessa. Hotellille paastyamme potkottelimme hetkisen. Iltapalaksi kaytiin hakemassa Kebabit ja kun saatiin ne masuun niin alettiin nukkua, koska seuraavana paivana oli tiedossa elaintarha kierros.

Aamusta otimme metron kohti elaintarhaa ja metrolle mentaessa kaytiin hakemassa croissantit aamupalaksi, jotka soimme sitten leijonia katsellen.

Elaintarhassakin sai aikansa mukavasti kulumaan, kun oli niin paljon nahtavaa ja kiertamista.

Eye of the Tiger

Nakemisen arvoinen paikka. Elaintarhan jalkeen mentiin vieressa olevaan Pizza Huttiin vahan valipalalle. Luovittiin itsemme lauantaisen vakijoukon lapi, kavimme ostoskeskuksessa ja sitten hotellille huilaamaan pitkan jaloilla olon jalkeen. Iltapalaksi Niko kavi hakemassa Donerit, kun musta ei ollut uloslahtijaksi kovan paansaryn takia. Donerien jalkeen uni maittoi ja aamulla oli tiedossa taas ajelua.

Saara