Ohhoh. Olihan tullu luvattua muutama viikko sitte että tulee uutta juttua tänne. No nyt kirjottelen jonkun pikasen päivityksen tähän ennen meidän ensimmäisiä virallisia vieraita. Isoäiti ja Eugenhan ei suunnitellut että tulevat nimenomaan meidän takia tänne :)

Ollaan saatu nauttia auringosta vielä näin joulukuussakin. Tämä viikko on ollu viileä, ja aamulla olisikin ollut mukava jäädä lämpimän peiton alle kun kämppäkin on niin kylmä. Ilmalämpöpumppua ei olla vielä käytetty.. Jose lämmittää sen minkä lämmittää ja viilessä on hyvä nukkua.

Käytiin kävelemässä tuossa lähivuorilla yhdessä yhden kurssilaisen ja hänen vaimonsa kanssa. Ylhäällä oli melkosen viileä kun oli pilvistä. Mutta alempana oli hyvä keli. Aikaa meni semmonen 6h ja Josekin oli poikki illalla.

Lämmintä on siis riittänyt. Tänään satanu vettä ja lämpötilat ei ole päässy juuri 20 korkeammaksi. Tänään ei varmaan niinkään ylös. Eilen oli lämmin ja kirkas keli.

Huomenna on viimeinen aamu ennen joululomaa. Tekee varmasti hyvää päästä lomalle! Tuntuu että koulussa kaikilla on vähän hermot kierällä kun yks sun toinen odottaa lomaa, ja osa Suomeen lähtöä. Olis ollu kiva tulla käymään Suomessa mutta on hauskaa viettää erilainen joulu täällä. Ja saadaan jouluna Minna ja tytöt vieraiksi. Sitä ennen kuitenkin Anssi ja Jaana tulee meitä tänne viihdyttämään.

Perjantaiaamunna matkaamme siis junalla Malagan kentälle heitä vastaan ja ehkä käymme kiertelemässä Malagaa. Enempää ei viiti suunnitella kun ei noista keleistä tiedä. Jos sitä jonain päivänä pääsis kalliolle. Anssikin vois tykätä ;)

 

Ei näin joulun alla muuta. Kirjottelemme ja laitamme kuvia lisää sitten kun olemme saaneet nauttia vieraistamme. Ja Niko odottelee jo varmaan Portugalin reissuaan, kun lähtee sinne työharjoitteluun. Minä jään Josen kanssa kotiin.

Hauskaa joulunaikaa Suomeen kaikille!!!

Saara