Nicestä lähdimme seuraavana päivänä ajelemaan ensin kohti länttä ja sitten etelän suuntaan. Innostus etelä ranskan liikenteeseen loppui sen verran ettei jaksettu alkaa etsiä Transporter leffasta tuttuja rantakadun pylväikköjä. Matka jatkui siis kohti Barcelonaa, Teijan ja Persin kämppää, soiteltiin matkalta ja sovittiin tapaamisesta.

Jäljellä oleva matka vähenikin oikein mukavaa tahtia ja ilta 7 maissa saavuimme Sabadell nimiseen Barcelonan esikaupunkiin, jossa Teijalla ja Persillä on asunto. Juteltiin hetki mukavia jonka jälkeen vakioasukkaiden täytyi lähteä kohti pohjoista sukutapaamiseen. Meillä alkoi pyykin ja astioiden pesu.

Lauantaina oli tarkoitus lähteä kiertelemään ja katselemaan Barcelonaa, no laiskuus iski ja ajelimme ruoka kauppaan söimme hyvin ja menimme ajoissa nukkumaan. Seuraavana aamuna pakkasimme kamat perslingon ronttiin rutinoituneesti ja ohjasimme lisävalot kohti etelää. Tie vei kohti Valenciaa ja sieltä kohti Murciaa. Matkalla saimme todeta että kyllä Espanjassakin sataa välillä vettä, oikein kunnolla.

Melko hiljaiset matkakaverimme.

Murcian lähistöllä kasvatetaan miljoonia appelsiineja ja muitakin hedelmiä. Suurin osa Espanjan appelsiineista ja -mehuista tulee näistä kasvihuoneista joita oli aivan valtava määrä.

Tarkoitus oli jäädä Murcian lähistölle yöksi mutta emme kyenneet hillitsemään ryn. berlingon menohaluja ja istuimme kiltisti kyydissä aina Fuengirolaan asti.

Seuraavana päivänä etsimme reitin kämpän osoitteeseen jossa tapasimme vuokran välittäjän, virallisten asioiden jälkeen pääsimme ihailemaan maisemia kämpän parvekkeelta.

Nähtiin matkalla valtavasti ja vielä enemmän jäi näkemättä. Lentokoneellakin olisi voinut tulla mutta tätä blogiakaan ei olisi silloin kirjoitettu. Matka meni kaikin puolin oikein hyvin ja nyt alkaa elämä uusissa ympyröissä. Käymään saa tulla ja viestiä laittaa.

Osoite:

C/Chumbera 2, ED. Royal Park 3/2A, 29640 Fuengirola, España.